Sunday, May 5, 2024
Home > Evenimente > Participarea presedintelui FNS Alma Mater,profesorul Anton Hadar, la evenimentele dedicate Zilei Nationale

Pe data de  1 decembrie 2019, presedntele FNS , dl. prof. Hadar , a  participat la evenimentele organizate de catre Presedintia Romaniei  ( respectiv parada militara de la Arcul de Triumf si receptia de la palatul Cotroceni).
La Cotroceni, profesorul Hadar s-a  intalnit cu Prim Ministrul Ludovic  Orban si cu Ministrul Finantelor, Florin  Citu.
Cu acest prilej , liderul FNS a salutat  alocarea fondurilor necesare finantarii platilor aferente legii 85/2016  , ca parte  pozitiva a rectificarii  bugetare  . In cadrul discutiei ,   guvernantii  au afirmat  ca  vor consulta  liderii federatiilor din educatie in privinta Legii Bugetului pe 2020.
Ministrul Finantelor a apreciat  ca  va fi greu de acordat cresterea salariala prevazuta  pentru  septembrie 2020, dar ca, nu au luat inca o decizie definitiva  in acest sens.
I. Agape, SSUT Iasi