Friday, May 3, 2024
Home > Campanii > Mesajul Ministrului Muncii , doamna Violeta Alexandru , catre partenerii de dialog social – 01 Aprilie 2020

Iata mesajul Ministrului Muncii si Protectiei Sociale , doamna Violeta Alexandru,  adresat astazi 01 Aprilie a.c. partenerilor de dialog social

Stimați parteneri sociali,

Vă mulțumesc pentru comunicarea avută în ultima perioadă, respectiv pentru sugestiile și propunerile transmise, ce au adus un mare aport la completarea actelor normative pe care Guvernul le-a inițiat în vederea acordării unor măsuri urgente, cu caracter excepțional adaptate actualei situații.

Vă transmit pe această cale, pentru popularizarea în cadrul structurilor pe care le reprezentați, Ordonanța de Urgență nr. 32 privind modificarea și completarea Ordonanței de Urgență nr. 30/2020, împreuna cu cererile și declarațiile pe care angajatorii le vor completa și depune către AJOFM-uri în vederea obținerii indemnizațiilor pentru șomajul tehnic, respectiv către AJPIS-uri în vederea obținerii indemnizațiilor acordate pentru alți profesioniști/structuri sportive/drepturi de autor, așa cum sunt reglementați in această ordonanță.

Vă mulțumesc încă odată pentru colaborare și aștept în continuare cu interes opiniile dumneavoastră.

Violeta Alexandru

Ministru

Ministerul Muncii și Protecției Sociale”

de la  Cabinet Ministru,